15
Sep
4:00 pm — 5:30 pm
Fitnes center Body Sense
Ulica 15. maja 24

Koper, 6000 Slovenija

PONEDELJEK – PETEK: 05:00 – 24:00
SOBOTA: 05:00 – 24:00
NEDELJA in PRAZNIKI: 10:00 – 24:00

Ulica 15. maja 24 Koper

Tel: (05)-639-11-00


Dragi člani!

Čas je omejen in dragocen! Ravno zato, da boste lažje usklajevali obeznosti z treningom smo za vas pripravili urnik fitnesa zgoraj ter urnik in razpored skupinskih vadb, ki si ga lahko ogledate v koledarju spodaj.

Loading Dogodki
  • This event has passed.

MUAY THAI – TAJSKI BOKS

Muay Thai je borilna veščina pri kateri se izvaja tako ročna kot nožna tehnika (v vse višine telesa). Dovoljena je tudi uporaba komolcev in kolen.

Pri treningih tajskega boksa je zelo pomembna tehnika, zato poteka učenje tako v kontaktu s partnerjem kot tudi na fokuserjih in vreči za boks.

Treningi so primerni za moške in ženske, zato ste na vadbo tajskega boksa vabljeni vsi, ki si želite izboljšati svoje telesno in duhovno zdravje, dvigniti samozavest, povečati vitalnost, gibljivost in ravnotežje ali celo izgubiti odvečne kilograme med prijetnim druženjem.

Starost in spol nista omejitev. V bistvu je edina omejitev v glavi, vendar je tudi to mogoče premagati.

0%

STOPNJA TEŽAVNOSTI
VISOKO

Potek treninga:

Treningi so prilagojeni stopnji znanja posameznika, zato obstajajo začetni, rekreacijski in napredni treningi.
Ne glede na nivo znanja treniramo vsi skupaj, saj le tako lahko dobi učenec pravi vpogled v veščino in doživi njeno pravo vzdušje.

Za vadbo tajskega boksa potrebujemo:

  • kolebnico,
  • bandažne povoje,
  • rokavice za boks 12-OZ,
  • ščitnike za golenico in nart,
  • ščitnik za zobe,
  • kratke hlačke in majico,
  • brisačko,
  • plastenko vode (1L)

V dvorani treniramo bosi!

|Recurring Dogodek (poglej vse)

An event every week that begins at 4:00pm on ponedeljek, sreda and petek, repeating until 20/06/2018

Podrobnosti

Datum:
15 septembra
Čas:
4:00 pop - 5:30 pop
Dogodek Category:

Upcoming Events

21
Sep

Boot Camp

7:30 pm — 8:30 pm

STOPNJA TEŽAVNOSTI VISOKO Bootcamp dosega svojo intenzivnost z razporedom vaj na intervale in visoke ponovitve s kratkimi odmori. Sestavljajo ga vaje z lastno telesno težo (počep, izpadni korak, vojaški poskok, poskoki z kolebnico …) in izolacijsko krepilne vaje (upogib in izteg komolca, primik in odmik ramena, upogib trupa, dvig nog …). Seti večinoma trajajo od…

22
Sep

Hiit Energy

6:15 am — 7:15 am

HIIT ENERGY – boljše od kave Je visoko intenzivna intervalna vadba, kjer se vaje izvaja med kombinacijo KRATKIH časovnih intervalov. Ker so intervali kratki, se vadeči potrudijo, da dajo vse od sebe. Vaje so najrazličnejše, od lahkih aerobnih in aerobičnih vaj, do kompleksnih vaj pri katerih je vključeno celo telo. Prednost kratkih intervalov je ta,…

22
Sep

Tajski Boks

4:00 pm — 5:30 pm

MUAY THAI – TAJSKI BOKS Muay Thai je borilna veščina pri kateri se izvaja tako ročna kot nožna tehnika (v vse višine telesa). Dovoljena je tudi uporaba komolcev in kolen. Pri treningih tajskega boksa je zelo pomembna tehnika, zato poteka učenje tako v kontaktu s partnerjem kot tudi na fokuserjih in vreči za boks. Treningi…