loading

Naš fitnes center vam ponuja inovativne vadbe in strokovno vodstvo za dosego vaših fitnes ciljev. Pridružite se nam zdaj!

Ne samo fitness

Beauty Sense je salon za lepoto, ki ponuja široko paleto storitev za ženske in moške. Naši strokovnjaki za lepoto so usposobljeni za izvajanje vseh vrst storitev, od manikur in pedikur do odstranjevanja dlačic, masaž in striženja las.

Manikure in pedikure

Naša manikura in pedikura sta popoln način, da vaši roke in noge izgledajo in se počutijo odlično. Naši strokovnjaki bodo skrbno poskrbeli za vaše nohte, da bodo videti zdravi in urejeni. Ponujamo tudi različne vrste barvanja in oblikovanja nohtov, da lahko izrazite svoj slog.

Odstranjevanje dlačic

Nudimo različne metode odstranjevanja dlačic, da boste lahko našli tisto, ki je najboljša za vas. Ponujamo depilacijo, voskanje, britje in lasersko odstranjevanje dlačic.

Masaže

Naša masaža je odličen način za sprostitev in osvežitev. Ponujamo različne vrste masaž, da lahko najdete tisto, ki je najboljša za vas. Ponujamo klasične masaže, masaže za zmanjšanje stresa, masaže za športnike in masaže za nosečnice.

Striženje las

Naša frizerka vam bo pomagala ustvariti frizuro, ki vam pristaja. Ponujamo različne vrste striženja, da lahko najdete tisto, ki je najboljša za vašo obliko obraza in življenjski slog

Pri Beauty Sense smo predani temu, da vam pomagamo izgledati in se počutiti najbolje. Naši strokovnjaki za lepoto so usposobljeni za izvajanje vseh vrst storitev, da lahko najdete tisto, ki je najboljša za vas. Obiščite nas danes in doživite razliko!