loading

Naš fitnes center vam ponuja inovativne vadbe in strokovno vodstvo za dosego vaših fitnes ciljev. Pridružite se nam zdaj!

BODYSENSE

Nov večji fitnes center v moderni, lahko dostopni stavbi, z velikim številom parkirnih mest Klimatiziran in prezračevan prostor s pogledom na morje, športni park Bonifika in mesto Koper. 50 najnovejših naprav vodilnega evropskega proizvajalca Panatta Sport. Vse na enem mestu – fitnes, vodene vadbe in borilne veščine, savne in kozmetični salon.

Zakaj v fitnes?

Body Building je šport, katerega namen je vplivati na izgled telesa s treningom, ustrezno prehrano in počitkom. Namenjen je moškim in ženskam vseh starosti. Zdravo in čvrsto telo je temelj za vsakodnevno dobro počutje, visoko odpornost in vzdržljivost. Tekmovalni Body Building pa zajema specifično delo na mišični masi, oblikovanju in simetriji telesa ter nastop na odru. Naj postane fitnes vaš življenjski stil! Stil zdravega prehranjevanja, gibanja, lepega in vitalnega telesa ter dobrega počutja, ki je najpomembnejši dejavnik za premagovanje raznovrstnih vsakdanjih življenjskih težav. Pri 50. letih imamo lahko z redno vadbo v fitnesu npr. biološko telo tridesetletnika, z odličnimi srčnimi vrednostmi in pritiskom, nizkim holesterolom in izredno vitalnostjo. Obiščite fitnes, družite se, spodbujajte se med seboj, naučite se timskega dela, izmenjave informacij, izkušenj, pravilnega prehranjevanja in pozitivnega razmišljanja!