loading

Naš fitnes center vam ponuja inovativne vadbe in strokovno vodstvo za dosego vaših fitnes ciljev. Pridružite se nam zdaj!

TELOVADITE V SKUPINAH

Tempo življenja je hiter, stresen in napet, kar nas pripelje do utrujenosti, slabe volje, bolezni, povečane telesne teže in nezadovoljstva. Pri skupinski vodeni vadbi združujemo gibanje, glasbo, ples in skrb za zdravo življenje. Primerna je prav za vsakogar, ker združuje naravne gibe hoje in teka. Odlične vadbe za vse tiste, ki potrebujete skozi celoten potek fizične aktivnosti, motivatorja. Vsakodnevno gibanje nam pomaga, da premagamo tovrstne težave, seveda pa si je zanj potrebno vzeti čas. Z aerobično vadbo vzdržujemo srčno-žilni sistem, moč mišic in kosti, gibljivost, vzdržljivost ter koordinacijo in hitrost. Poleg tega se porabljajo odvečne maščobe, znižata se nivo holesterola in krvni tlak, zmanjša se možnost poškodb mišic, izboljšata se mišično ravnovesje in mišična prekrvavitev.

Aerobika je sestavljena iz 4 faz. Ogrevanje, aerobni del, vaje za oblikovanje telesa ter raztezanje z ohlajanjem, seveda pa se programi razlikujejo. Svetovno znane zvrsti: slide, step, fit-ball, klasična aerobika, latino, TNZ, krožni trening, Pilates, Thai-Chi, Body Pump, Body Attack… V našem fitnes centru bomo v klimatizirani in prezračevani veliki dvorani, ponudbo vodenih vadb počasi dopolnjevali. Pri nas dobite vse rekvizite – vse kar potrebujete je čista športna obutev, steklenička vode in brisača.

Svetovno znane zvrsti: slide, step, fit-ball, klasična aerobika, latino, TNZ, krožni trening, Pilates, Thai-Chi, Body Pump, Body Attack…